Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon quills
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, cut into quarters and cores removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1sa 30 dk
Salmon, asparagus and potato salad
40 dk
Apple frangipane tart
1 godz. 20 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Asparagus risotto
40 dk
Spiced red wine pears
45 Min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Sunny gazpacho
25 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Cherry clafoutis
1 Std. 5 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min