Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon quills
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, cut into quarters and cores removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Cherry clafoutis
1h 5 min
Pâtè with Riesling
3h
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Spiced red wine pears
45p
Raspberry soufflés
1hod. 35min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 Std.
Classic zabaglione
15 dk
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min