Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 23.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 25.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked salmon mousse
5min
Whipped Feta
35 Min
Traditional crème brûlée
25h
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Smoked trout pâté
3h 15min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Citrus mascarpone semifreddo with Manjimup walnut & cacao nib dukkah (Russel Blaikie)
13h
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Trout mousse
5min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min