Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 23.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 25.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Panna cotta
6h 15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Béarnaise sauce
20 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Crème caramels
7 Std. 45 Min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Classic lemon tart
3h 10 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min