Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mascarpone cream
- 3 eggs, separated
- 120 g caster sugar
- 250 g mascarpone cheese
Chocolate
- 30 g dark chocolate, broken into pieces
Coffee syrup
- 150 g strong brewed espresso coffee
- 70 g dry Marsala wine
- 40 g raw sugar
Assembly
- 150 g savoiardi biscuits
- 200 g full cream milk
- 1 tbsp Dutch cocoa powder
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1789.5 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 49.3 g
- Vetten
- 21.8 g
- Verzadigd vet
- 12.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 99.6 mg
Alternatieve recepten
Chocolate pecan pie
1 godz. 55 min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Brioche fruit tarts
4 Std.
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min
Haupia Pie
3 godz.
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Halva semifreddo
7 Std. 30 Min
Crab briks
55 min
Moscato panna cotta with pistachios
6hod. 25min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16hod. 20min
Frangipane cake
1 godz. 45 min