Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken galantine
- 150 g mixed capsicum (e.g. red, green, yellow), cut into pieces
- 300 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (3-4 cm)
- 300 g boneless chicken thighs, cut into pieces
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried mixed herbs
- 500 g water
Dill yoghurt sauce
- 10 - 15 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 300 g plain yoghurt (see Tips)
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 140 kJ / 34 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Rabbit stew
1h
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Master stock chicken
1 Std. 30 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35 min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Beef Burgundy
1sa 45 dk
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min