Apparaten en Accessoires
Salted caramel soufflés
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
8 portions
Ingrediënten
-
salted butter for greasing
-
white sugar8 tsp
-
milk150 g
-
gluten free cornflour20 g
-
tinned caramel (see Tips)150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs room temperature, separated4
-
sea salt flakes¼ tsp
-
icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
191.1 mg
Eiwitten
5.6 g
Calorieën
804.3 kJ /
191.5 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
6.1 g
Koolhydraten
19.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Hokey pokey ice cream
28hod. 25min.
Lemon meringue pie
3hod.
Crème brûlée
7hod.
Chocolate ice cream
12hod.
Chocolate mousse
3hod. 20min.
Sweet shortcrust pastry
1hod. 50min.
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29hod. 10min.
Frozen strawberry cheesecake
24hod.
Crunchy caramel ice cream slice
24hod. 35min.
Chocolate truffle cake
2hod. 15min.
Matcha and mango frozen yoghurt
18hod. 25min.
Chocolate volcanos
55min.