Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- salted butter, for greasing
- 8 tsp white sugar
- 150 g milk
- 20 g gluten free cornflour
- 150 g tinned caramel (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 4 eggs, room temperature, separated
- ¼ tsp sea salt flakes
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804.3 kJ / 191.5 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 191.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Chocolate volcanos
55 min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Chocolate fondants
30min
White chocolate mousse cups
3h 35min
Lemon ice cream torte
48 Std. 40 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Pineapple passionfruit tart
4 Std. 30 Min
Crème brûlée
7 Std.
Chocolate cream pie
4 Std. 15 Min
Lemon tart
2 godz. 15 min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min