![Mango, coconut and lychee icy poles Mango, coconut and lychee icy poles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47CC7D06-1C42-4339-B4F5-D6942768DA61/Derivates/A4D6FC24-7A12-4D60-9388-158FFECBB82B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macadamia crumble
- 30 g plain flour
- 20 g unsalted butter
- 2 tbsp brown sugar
- 20 g raw macadamia nuts
Coconut ice cream
- 200 g coconut cream
- 50 g pouring (whipping) cream
- 150 g lychee juice (drained from 560 g can lychees in syrup)
Mango and lychee sorbet
- 400 g mangoes (approx. 2 mangoes) flesh only, cut into pieces
- 100 g canned lychees, drained
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 753.1 kJ / 179.3 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 7.4 mg
Alternatieve recepten
Chocolate cream cookies
1 Std. 30 Min
Creamy mango icy poles
8h 15 min
English muffins
3 Std. 10 Min
Summer ice cream cake
4 Std. 50 Min
Almond biscotti
1 Std. 10 Min
DIY fruit dippers
35 Min
Watermelon and chia yoghurt pops
5h 45min
Avocado and banana popsicles
4 godz. 5 min
Peanut butter and cookie ice cream
13 Std. 15 Min
Hot cacao fudge sauce
10 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Frozen breakfast yoghurt pops
8h 20min