Apparaten en Accessoires
Curry lamb soup (TM5)
Voorbereiding 10min
Totaal 5u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2050.9 mg
Eiwitten
48 g
Calorieën
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Vetten
55.9 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
25.6 g
Koolhydraten
25.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A few ingredients
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1u. 20min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1u. 40min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Ghee Roasted Chicken
1u. 15min
Beef rendang
1u. 55min
Sri Lankan red beef curry
1u. 40min
Tandoori chicken
1u. 35min
Whole fish curry
45min
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Tandoori chicken pizza
1u. 30min
Mongolian lamb hot pot
3u. 25min
Nasi goreng
40min