Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried green split peas
- water, to soak
- 400 g canned whole peeled tomatoes
- 400 g coconut milk
- 150 g Indian curry paste (see Tips)
- 800 g lamb shanks, cut into pieces (3-4 cm - see Tips)
- 1 tsp sea salt
- 1 potato, peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3378.9 kJ / 804.5 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 55.9 g
- Verzadigd vet
- 25.6 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 2050.9 mg
Alternatieve recepten
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 Std.
Lamb korma
4h
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Baked masala fish (MEATER+®)
1ωρ. 15 λεπτ.
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Seafood con arroz
45 Min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1sa 20 dk
Ginger chicken wings
40 Min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Coconut lamb curry
2 godz.
Irish lamb stew
6h 20 min