Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g medium-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 600 - 700 g chicken breasts, cut into slices (1 cm)
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil
- 20 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into julienne
- 400 - 500 g kimchi, cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, for garnishing
- sesame seeds, toasted, for garnishing
- sambal oelek, to serve (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2430.3 kJ / 578.6 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 72.8 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1542.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean barbecue chicken with rice
45min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Kimchi non-fried rice
1h
Chicken and cashews
55min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
San bei ji (three cup chicken)
35min
One pot pasta with chorizo
35min
Thai chilli chicken and basil
30min
Nasi goreng
40min