Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g medium-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt
- 600 - 700 g chicken breasts, cut into slices (1 cm)
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil
- 20 g brown sugar
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 carrot, cut into julienne
- 400 - 500 g kimchi, cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, for garnishing
- sesame seeds, toasted, for garnishing
- sambal oelek, to serve (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2430.3 kJ / 578.6 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 72.8 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 1542.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Quick chicken curry
35 Min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20min
Coconut turmeric fish curry
40min
Thai red pork curry
35 Min
Chicken pad thai
55min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Chicken San Fernando
55min
Pork with black bean sauce
30 Min