Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 864.7 mg
Alternatieve recepten
Hearty seafood chowder
45 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Oysters with lime granita
5min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Cream cheese spread with radishes
5min
Beef tapenade crostini
1 Std. 40 Min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 godz.
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min