Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 864.7 mg
Alternatieve recepten
Scallops with pea purée
25p
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45p
Meatballs with white wine mushroom sauce
35p
Lamb and barley soup
50 Min
Hearty seafood chowder
45p
Seafood con arroz
45p
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5 min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Peas and jamon
40p
Beef tapenade crostini
1h 40 min
Citrus seafood salad
1 Std.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25p