Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 godz. 20 min
Zesty avocado with crab
10min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Brioche
5h
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Geen beoordelingen
Seafood panzanella
1 godz.
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Rustic bread
2 Std.