Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Goat's cheese flans and leeks
- unsalted butter, softened, for greasing
- 40 g plain flour, plus extra for dusting
- 130 g full cream milk
- 140 g fresh goat's cheese
- ½ tsp salt
- 2 eggs, separated
- 500 g water
- 300 g leeks, white part only, cut into pieces (5 mm)
- 50 g red capsicums, cut into small pieces (1 cm)
Yoghurt sauce
- 60 g fresh goat's cheese
- 125 g plain yoghurt
- 6 fresh chives, chopped
- 2 - 3 pinches salt
- 2 pinches ground pepper, adjust to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Milanese risotto
25 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Pâtè with Riesling
3u.
White fish and lemon risotto
30 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Asparagus risotto
40 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Vanilla mascarpone parfait
2sa 40 dk
Orange and passionfruit Eton mess
2 godz. 50 min