Compatibele versies
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 796.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1h 5min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Sicilian prawn salad
40min
Prawn and mushroom crepes
50min
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Samke harra
35min
Berry and cream filo stacks
30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min.
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min