Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rice base
- 40 g butter, softened, plus extra for greasing
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 egg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Salmon
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g butter, softened
- 40 g plain flour
- 1 ½ tsp curry powder
- 320 g full cream milk
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 1 egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 200 g smoked salmon, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- ½ tsp sesame seeds (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2126.8 kJ / 506.3 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 793.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with tomato sauce
40min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Mushroom and bacon pasta
30min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Beef stroganoff
35 Min
Cauliflower gratin
1h
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Classic meatloaf
1h 35 min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15 min