Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1196.9 kJ / 284.9 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 751.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Cucumber soup
25 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Zucchini soup
25 min
Ratatouille
40 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min