Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 leek, white part only, cut into quarters
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 40 g salted butter
- 20 g gluten free plain flour (see Tips)
- 800 g zucchini, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 600 g warm water
- 100 g pouring (whipping) cream
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Brie cheese, cut into pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1196.9 kJ / 284.9 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 751.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10 min.
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1sa 5 dk
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Creamy tomato and basil soup
30 min
Zucchini soup
25 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min