
Apparaten en Accessoires
Curried carrot and ginger soup
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled and sliced5 cm
-
butter60 g
-
curry powder plus extra ¼ teaspoon for chickpeas1 - 2 tsp
-
carrots cut into pieces4
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into pieces1 - 2
-
water500 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
tomato paste2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
canned chickpeas rinsed and well drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
sea salt to taste¼ tsp
-
olive oil to taste1 tbsp
-
pouring (whipping) cream250 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
376 kcal /
1580 kJ
Eiwitten
6.1 g
Vetten
28 g
Koolhydraten
22.9 g
Vezels
8.1 g
Verzadigd vet
14.1 g
Natrium
999.7 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Soups for all seasons
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland