Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and sliced
- 60 g butter
- 1 - 2 tsp curry powder, plus extra ¼ teaspoon for chickpeas
- 4 carrots, cut into pieces
- 1 - 2 Granny Smith apples, peeled, cored and cut into pieces
- 500 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 2 dried bay leaves
- 400 g canned chickpeas, rinsed and well drained (approx. 250 g after draining)
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- 1 tbsp olive oil, to taste
- 250 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 22.9 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 999.7 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
40min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Zucchini soup
25 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Beetroot soup (gut health)
40min
Spicy cauliflower soup
20min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Indian spiced sweet potato soup
25 Min