Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1000 g water
- 1000 g pipis (clams), purged (see Tips)
- 250 g green asparagus, trimmed (approx. 2 bunches)
- 40 g brown onion
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g dry white wine
- 1 - 2 tsp salt, to taste
- ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- lemon juice, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2629.5 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 76.4 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 2003.6 mg
Alternatieve recepten
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Wasabi mayonnaise
10min
Asparagus risotto
40 min
Mushroom risotto
30 min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Beurre blanc
15min