
Apparaten en Accessoires
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
water plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)1200 g
-
chicken wings skin on500 g
-
carrot cut into pieces1
-
potato (approx. 100 g), cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
olive oil1 tsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
white rice (medium-grain)150 g
-
egg1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing1 sprig
Voeding per 1 portion
Calorieën
363.6 kcal /
1521.3 kJ
Eiwitten
25.5 g
Vetten
18.8 g
Koolhydraten
22.5 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
5.6 g
Natrium
243.9 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Postcards from Greece
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland