Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
TM6 TM5 TM31

Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)

3.4 (98 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1200 g water, plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 500 g chicken wings, skin on
  • 1 carrot, cut into pieces
  • 1 potato (approx. 100 g), cut into pieces
  • 1 celery stalk, cut into pieces
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 1 tsp olive oil
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 150 g white rice (medium-grain)
  • 1 egg
  • 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
  • 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1521.3 kJ / 363.6 kcal
Eiwitten
25.5 g
Koolhydraten
22.5 g
Vetten
18.8 g
Verzadigd vet
5.6 g
Vezels
2.5 g
Natrium
243.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten