Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp paprika
- 20 g tomato paste
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 ½ tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 700 - 800 g cauliflower (whole)
- 1030 g water
- 300 g frozen green peas
- 40 g unsalted butter
- 20 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 781.8 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 378 mg
Alternatieve recepten
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Steamed greens with lemon feta
20min
Cauliflower mash
25min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Rice salad with warm mustard dressing
1 Std. 40 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Zoodles with broccoli pesto
30min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Quinoa salad with mango salsa
1h