Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- 1 tsp paprika
- 20 g tomato paste
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 2 ½ tsp salt
- 3 pinches ground black pepper
- 700 - 800 g cauliflower (whole)
- 1030 g water
- 300 g frozen green peas
- 40 g unsalted butter
- 20 g pouring (whipping) cream
- fresh chives, finely chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 781.8 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 12.1 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 378 mg
Alternatieve recepten
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 Min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Leek and cheddar pudding
1sa 20 dk
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Spring greens with grapefruit
30min
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 dk
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.