Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 2 slices day old bread, torn into pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon peel, no white pith (1 x 5 cm)
- 120 g brown onion, cut into halves
- 140 g bacon, trimmed and cut into pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 tbsp pine nuts, toasted
- 180 g Danish feta or goat's milk feta, cut into pieces (1 cm)
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, brushed clean and stalks removed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 653.7 mg
Alternatieve recepten
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 Min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Layered vegetable salad with creamy herb dressing
40min
Warm wasabi potato salad
30 Min
Asparagus and pea omelette
20min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.