Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 80 g butter, cut into pieces
- 550 g water
- ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g white quinoa, rinsed and drained
- 180 g fresh mushrooms, sliced
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2258.6 kJ / 537.8 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 448.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta zucchini slice
2h 10min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Baked Kale Polenta Fries
1h 10min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Vegetable pilaf
1h
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Savoury tofu quiche
1h 30min