Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 80 g butter, cut into pieces
- 550 g water
- ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g white quinoa, rinsed and drained
- 180 g fresh mushrooms, sliced
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, roughly torn
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2258.6 kJ / 537.8 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 448.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Asparagus risotto
40 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20 min
Vegetable pilaf
1 godz.
Pea and garden mint fritters
25 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Quinoa tabouli
12u. 40min