Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rye and chia soil
- 150 g pitted black olives
- 260 g lukewarm water
- 5 g dried instant yeast (1 heaped teaspoon)
- 30 g black chia seeds
- 1 tsp squid ink (see Tips)
- oil, for greasing
- 230 g rye grains
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini dip
- 180 g tahini
- 60 g lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g Greek yoghurt, drained for 1 hour
- 2 tsp ground cumin
- 1 pinch dried chilli flakes
- salt, to taste
Raw vegetables
- 16 baby carrots, peeled and trimmed (1 cm of tops intact)
- 8 baby asparagus, trimmed
- 24 fresh enoki mushrooms
- 8 snow peas, split open lengthways to expose peas
- 8 broccolini spears
- 8 fresh baby corn
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1570.1 kJ / 373.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 277.4 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 540.5 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Hazelnut quince friands
2 godz. 25 min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1h
Gluten free focaccia bread
1h
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Apple sauce
20 min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 Std. 20 Min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Beetroot and horseradish relish
Geen beoordelingen
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min