Apparaten en Accessoires
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
Voorbereiding 5min
Totaal 8u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
macadamia nuts raw300 g
-
water550 g
-
salt1 ½ tsp
-
citric acid½ tsp
-
nutritional yeast1 tsp
-
ice cold water for water bath
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
587.9 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1501.4 kJ /
358.8 kcal
Vetten
37.6 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
7.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sun-dried tomato tartare
15min
Chinese-style drinking porridge
25min
Vadouvan spiced mini rolls
2u. 30min
Baked beans
13u. 25min
Mango muesli
5min
Chunky basil pesto dip
10min
Fish balls with yoghurt sauce
1u. 50min
Fatayer (spinach turnovers)
1u. 35min
Peanut butter gelato (Gelato Messina)
28u.
Orange and mango chia pudding
3u. 15min
Raspberry ombré chia parfait (Post-natal)
1u. 15min
Apple pie smoothie
10min