Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g eschalot, cut into halves
- 4 sprigs fresh chives
- 60 g sunflower oil
- 30 g apple cider vinegar
- 4 pinches sea salt, to taste
- 3 pinches Sichuan pepper, to taste
- Voeding
- per 140 g
- Calorieën
- 2433.3 kJ / 581.6 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 60.1 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 472.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 Min
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Fajita seasoning
5 Min
Pizza sauce
30min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Mojito mocktail
5 Min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Tuna sushi rolls
1h 25 min
Greek pita breads
1j 15 menit