Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g eschalot, cut into halves
- 4 sprigs fresh chives
- 60 g sunflower oil
- 30 g apple cider vinegar
- 4 pinches sea salt, to taste
- 3 pinches Sichuan pepper, to taste
- Voeding
- per 140 g
- Calorieën
- 2433.3 kJ / 581.6 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 10.6 g
- Vetten
- 60.1 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 472.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Spicy pineapple vinaigrette
Geen beoordelingen
Whitebait fritters
35 min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45min
Whipped Feta
35 min
French onion dip
45min
No fail mash potato
20 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Better banana cake
45min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min