Apparaten en Accessoires
Stone fruit galettes
Voorbereiding 20min
Totaal 50min
6 portions
Ingrediënten
-
hazelnuts skins on60 g
-
rolled oats40 g
-
spelt flour plus extra for dusting (see Tips)150 g
-
butter100 g
-
egg1
-
water3 - 4 tsp
-
stone fruit cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)3 - 4
-
apricot jam (warmed)
-
natural yoghurt to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
146.8 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1398.8 kJ /
333 kcal
Vetten
21.6 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
9.5 g
Koolhydraten
25.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Baklava with Walnuts
3u.
Bavarian Cheese Dip
5min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1u. 25min
Panforte
1u. 30min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6u. 20min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30u. 25min
Apple, pear and bay leaf cake
1u. 15min
Taramasalata
15min
Quince Torta
8u.
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2u. 20min
Beetroot and avocado eggs
88u.
Healthy banana bread
1u. 15min