Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g hazelnuts, skins on
- 40 g rolled oats
- 150 g spelt flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 100 g butter
- 1 egg
- 3 - 4 tsp water
- 3 - 4 stone fruit, cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)
- apricot jam (warmed)
- natural yoghurt, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1398.8 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 146.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut Macaroons
30 Min
Mixed berry clafoutis
40 Min
Brioche fruit tarts
4 Std.
Lemon and lime polenta cakes
40 Min
Pear and chocolate frangipane
2h
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15min
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 Min
Cherry clafoutis
1h 5min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min