Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g hazelnuts, skins on
- 40 g rolled oats
- 150 g spelt flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 100 g butter
- 1 egg
- 3 - 4 tsp water
- 3 - 4 stone fruit, cut into slices (e.g. plums, peaches, nectarines, apricots)
- apricot jam (warmed)
- natural yoghurt, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1398.8 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 146.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 Std. 15 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Quince tart
1h 10 min
Buttermilk corn cakes
25 Min
Lavender honey ice cream
12h 25min
Mixed berry clafoutis
40min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Ginger bundt cake
1 Std.
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Berry chia jam
3h 15min