Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 400 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 91.3 mg
Alternatieve recepten
Faworki (crostoli)
2h
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Easter Babka
2 Std. 30 Min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 Std. 55 Min
Panna cotta
6h 15min
Cheesecake ice cream
3 Std.
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 godz. 20 min
Brioche buns with cheese
2 Std. 30 Min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Geen beoordelingen
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 Std. 30 Min