Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 400 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 91.3 mg
Alternatieve recepten
Angel cake
5h 15min
Baked pâté
3h
Baguettes
3u. 45min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Spring Vegetable Soup with Herb Cubes
40 min
Chocolate sourdough pudding
1h 30min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
"Little house" slice
6h 30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Sauerkraut soup
50 Min
Polish crêpes
3h 35min