Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter
- 210 g milk
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 100 g white sugar
- 450 g baker's flour, plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 7 whole eggs
- natural food colouring of choice
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- nib sugar, to sprinkle (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2137.6 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 71.9 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 305.5 mg
Alternatieve recepten
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 Std. 15 Min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Geen beoordelingen
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 Min
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2h 25min
Galaktoboureko
1 Std. 35 Min
Chocolate and pear cake
1 godz. 30 min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 godz. 25 min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 godz.