Apparaten en Accessoires
Italian Easter bread
Voorbereiding 30min
Totaal 3u. 50min
6 pieces
Ingrediënten
-
unsalted butter40 g
-
milk210 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt½ tsp
-
whole egg7
-
natural food colouring of choice
-
egg yolk beaten, to brush1
-
nib sugar to sprinkle (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
305.5 mg
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
2137.6 kJ /
509 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
71.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1u.
Haupia Pie
3u.
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11u. 40min
Coulibiac salmon pie
2u. 40min
Yoghurt cake
1u. 40min
Tiramisu
5u. 20min
Cheese mousse
10min
Layered Caramel Flan
6u.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2u. 20min
Gluten free Classic Polish "tort"
2u. 25min
Tuna dip
15min
Grilled eggplant dip
2u.