Apparaten en Accessoires
Italian Easter bread
Voorbereiding 30min
Totaal 3u. 50min
6 pieces
Ingrediënten
-
unsalted butter40 g
-
milk210 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt½ tsp
-
whole egg7
-
natural food colouring of choice
-
egg yolk beaten, to brush1
-
nib sugar to sprinkle (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
305.5 mg
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
2137.6 kJ /
509 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
71.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3u. 10min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24u. 50min
Marble sponge slice with peach crème
4u. 30min
Mimosa float
6u. 10min
Saint-Honore
2u. 45min
Queso fresco
2u.
Rote Grutze (red fruit pudding)
2u. 20min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2u. 20min
Chocolate Porter Brownies
45min
Flaky filo fingers
1u. 30min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1u. 10min
Honey ice cream
17u. 45min