![Italian Easter bread Italian Easter bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E63D9440-7B41-4E69-B279-5452BA7B0C7D/Derivates/507C296F-340D-42B3-80C3-14FE56C80AC2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter
- 210 g milk
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 100 g white sugar
- 450 g baker's flour, plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 7 whole eggs
- natural food colouring of choice
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- nib sugar, to sprinkle (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2137.6 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 71.9 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 305.5 mg
Alternatieve recepten
Royal icing (sugar glaze)
5 Min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3h 10min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3sa
Polenta
25 min
Cherry and almond clafoutis pudding
3sa
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2sa
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Pan de Sal
2 godz. 20 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min