Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bavarian spice rub
- 2 tsp mustard seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 2 tsp dried rosemary
- 2 tbsp dried oregano
- 100 g sea salt
- 30 g semi sundried tomatoes
- 2 tsp garlic flakes
- 1 pinch cayenne pepper, to taste
- 2 tsp paprika
Leberkäse
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g pork belly, fat only, no rind (3 cm)
- 80 g ice cubes
- 30 g brown onions
- 300 g pork mince
- 70 g cold mineral water, plus extra to spray
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 408.5 kJ / 97.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 182.9 mg
Alternatieve recepten
Turkey roulade with peaches and apricots
2h 10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1ωρ. 15 λεπτ.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1ωρ. 5 λεπτ.
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Crab briks
55 dk
Rice cake with sweet azuki bean paste
8h 30 min
Almond chocolate mousse
35 Min
Beetroot and avocado eggs
88 Std.
Macadamia and Parmesan biscuits
25 Min
Soup dumplings (xiao long bao)
26sa 50 dk
Goulash soup
2h 35min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1ωρ. 15 λεπτ.