Apparaten en Accessoires
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 30min
12 slices
Ingrediënten
Bavarian spice rub
-
mustard seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
dried rosemary2 tsp
-
dried oregano2 tbsp
-
sea salt100 g
-
semi sun-dried tomatoes30 g
-
garlic flakes2 tsp
-
cayenne pepper to taste1 pinch
-
paprika2 tsp
Leberkäse
-
extra virgin olive oil to grease
-
pork belly, fat only, no rind (3 cm)200 g
-
ice cubes80 g
-
brown onions30 g
-
pork mince300 g
-
cold mineral water plus extra to spray70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
182.9 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
408.5 kJ /
97.3 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
0.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Home-style soda bread with spring onion
1 Std.
Baguettes
3 Std. 45 Min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Rum baba
3 Std.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Strawberry and rose water macarons
2 Std. 50 Min
Black forest cake
5 Std.
Marinated capsicum
55 Min
Chocolate and red wine cake with pears
1 Std. 20 Min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12 Std. 5 Min
Gingerbread pavlova stack
5 Std. 30 Min
Frozen mojito cheesecake
24 Std. 25 Min