Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bavarian spice rub
- 2 tsp mustard seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 2 tsp dried rosemary
- 2 tbsp dried oregano
- 100 g sea salt
- 30 g semi sundried tomatoes
- 2 tsp garlic flakes
- 1 pinch cayenne pepper, to taste
- 2 tsp paprika
Leberkäse
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g pork belly, fat only, no rind (3 cm)
- 80 g ice cubes
- 30 g brown onions
- 300 g pork mince
- 70 g cold mineral water, plus extra to spray
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 408.5 kJ / 97.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 182.9 mg
Alternatieve recepten
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Duchess potatoes
1 godz. 10 min
Rye sourdough starter powder
24h 10 min
Asian master stock
1 godz. 45 min
Chocolate sourdough pudding
1 godz. 30 min
English muffins
3h 10min
Mandarin crème brûlée
4h 15 min
Smoky chicken thighs
2 Std. 10 Min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 godz. 50 min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min