Apparaten en Accessoires
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 30min
12 slices
Ingrediënten
Bavarian spice rub
-
mustard seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
coriander seeds1 ½ tbsp
-
dried rosemary2 tsp
-
dried oregano2 tbsp
-
sea salt100 g
-
semi sun-dried tomatoes30 g
-
garlic flakes2 tsp
-
cayenne pepper to taste1 pinch
-
paprika2 tsp
Leberkäse
-
extra virgin olive oil to grease
-
pork belly, fat only, no rind (3 cm)200 g
-
ice cubes80 g
-
brown onions30 g
-
pork mince300 g
-
cold mineral water plus extra to spray70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
182.9 mg
Eiwitten
8.3 g
Calorieën
408.5 kJ /
97.3 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
0.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Geen beoordelingen
Béarnaise sauce
10min
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6u. 15min
Strawberry and rose water macarons
2u. 50min
Marble sponge slice with peach crème
4u. 30min
Mini strawberry mousse flower tarts
4u. 45min
Mixed berry jam tart
2u. 35min
Queso fresco
2u.
Honey crème caramels
25u. 55min
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25u. 20min
Brie, speck and walnut risotto
25min
Caramelised balsamic reduction
30min