Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bavarian spice rub
- 2 tsp mustard seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 2 tsp dried rosemary
- 2 tbsp dried oregano
- 100 g sea salt
- 30 g semi sundried tomatoes
- 2 tsp garlic flakes
- 1 pinch cayenne pepper, to taste
- 2 tsp paprika
Leberkäse
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g pork belly, fat only, no rind (3 cm)
- 80 g ice cubes
- 30 g brown onions
- 300 g pork mince
- 70 g cold mineral water, plus extra to spray
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 408.5 kJ / 97.3 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 182.9 mg
Alternatieve recepten
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Pâtè with Riesling
3h
Mole verde with chicken
1h
Brioche
5h
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20 min
Finger lime tarts
2h 30min
Twice-cooked pork belly with lentils
5hod. 30min
Mixed meat rillettes
4 godz. 10 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4h 30min
Buttermilk balsamic sorbet
12 Std. 30 Min
Banana sesame cake
4h 20 min