![Pascualina Pascualina](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f757d5a6-0e10-451e-a7ff-1907cf54b076/Derivates/038ce0e0-73df-4b39-8dfe-3833af02bdf3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into pieces
- 100 g cold water
Filling
- 2 onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 50 g extra virgin olive oil
- 280 g fresh baby spinach leaves
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 1 pinch nutmeg
- 1 tsp sugar
- 200 - 250 g ricotta (see Tips)
Assembly
- 6 eggs
- 1 egg, beaten, to brush
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2448.8 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 36.4 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 672.8 mg
Alternatieve recepten
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Mushroom tart
50 Min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 Min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1 Std.
Tabouleh with quinoa and tuna
40 Min
Mustard and dill vinaigrette
5 Min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min