Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
Pastry
- 400 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into pieces
- 100 g cold water
Filling
- 2 onions (approx. 300 g), cut into quarters
- 50 g extra virgin olive oil
- 280 g fresh baby spinach leaves
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
- 1 pinch nutmeg
- 1 tsp sugar
- 200 - 250 g ricotta (see Tips)
Assembly
- 6 eggs
- 1 egg, beaten, to brush
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2448.8 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 36.4 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 672.8 mg
Alternatieve recepten
Spinach and feta galette
1h 50min
Spaetzle
35 menit
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Leek and ham tart
1h 55min
Torta Pasqualina
1h 50min
Oriental beef stew with pearl couscous
40min
Courgette strudel
1h 20min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1j 15 menit
Warm wasabi potato salad
30min
Pumpkin tart
2h 15min
Filo spinach slice
55 min
Ham and zucchini quiche
1h 45min