![Pasta e fagioli Pasta e fagioli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5326288d-4a50-46bd-9017-1cec124998ac/Derivates/f7e411d2-e16c-41cd-ae84-7e8814f10597.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 963.8 mg
Alternatieve recepten
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 Std. 10 Min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2小时
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Tuscan bean soup
40 分钟
Spinach dumplings with tomato ragout
1小时
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 分钟
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 分钟
Ribollita
50min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Warm satay bowl
1h 10min