Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 piece lime peel, no white pith (4 cm strip), plus 1 lime cut into wedges, to serve
- 2 pieces lemon peel, no white pith (4 cm strips), plus juice of 1 lemon
- 3 cm piece fresh ginger
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp soy sauce or tamari
- 200 g brown rice
- 1000 g water
- 20 sugar snap peas
- 8 baby cucumbers, cut into quarters lengthways, to serve
- sauerkraut, to serve (approx. 1-2 tbsp per bowl)
- 4 radishes, sliced, to serve
- snow pea sprouts, to serve
- 200 - 250 g sashimi grade salmon, or cured salmon, thinly sliced, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1916.2 kJ / 456.2 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 535.7 mg
Alternatieve recepten
Hoisin tofu with brown rice
50 dk
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Turkey rissoles and kale slaw
30 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4sa 35 dk
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Mango salmon bowl
40 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Quinoa salad with chicken and avocado
1j 15 menit
Brown rice salad
40 min