Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pickled avocados
- 150 g water
- 120 g apple cider vinegar
- 80 g sugar
- ½ tsp black peppercorns
- 1 garlic clove
- 3 tsp salt
- 1 fresh green chilli (optional)
- 2 avocados (ripe but firm), flesh only, cut into thick wedges
Freekeh salad
- 1000 g water
- 250 g freekeh (see Tips)
- 2 bunches asparagus, trimmed (see Tips)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 celery stalks, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g buttermilk
- 1 tsp sumac, plus extra for sprinkling
- 8 baby cucumbers (or "qukes"), cut lengthways into quarters
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1559.1 kJ / 371.2 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 21.6 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 1067.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fennel, freekeh and orange salad
2u. 25min
Freekeh and broad bean salad
2sa 30 dk
Pearl barley risotto with asparagus
1sa 5 dk
Fresh fennel salad
10min
Couscous tahini bowl
30 min
Miso coleslaw
20 min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 dk
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Cypriot grain salad
45 dk
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min