Grilled eggplant dip
TM5 TM6

Grilled eggplant dip

4.0 (40 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 eggplants (approx. 900 g total), room temperature
  • 2 tbsp tahini
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 20 g lemon juice
  • sea salt, to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper, to taste
  • paprika, to serve
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • pita bread, toasted, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
374.6 kJ / 89.2 kcal
Eiwitten
3.3 g
Koolhydraten
4.3 g
Vetten
5.5 g
Vezels
5.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten