Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g red onion
- 1060 g water
- 60 g white wine
- 20 g pure maple syrup
- 60 g dried cranberries
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g farro (unroasted - see Tips)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 stalks celery, cut into pieces (3 cm)
- 4 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 apples, cored and cut into quarters (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 10 g sherry vinegar (see Tips)
- 10 g lemon juice
- 15 g Dijon mustard
- 1 tsp caster sugar
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- 80 g goats cheese, crumbled (see Tips)
- hemp seeds, for sprinkling (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1085 kJ / 258.3 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 10.2 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 616.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli salad
10min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Fresh fennel salad
10min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Colourful quinoa salad
40 Min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Salmon with yoghurt dressing
55 Min
Beetroot salad
10min
Cypriot grain salad
45 Min
Israeli couscous salad
1u.
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min