Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), rind reserved (optional - see Tips)
- 200 g leftover bread, cut into slices
- 4 garlic cloves
- 70 g unsalted butter
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, including leaves, cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 bunch kale, stalks roughly chopped; leaves reserved separately (150-200 g leaves), cut into fine slices
- 200 g bacon, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g tomato passata (see Tips)
- 2 sprigs fresh rosemary (whole)
- 1 cinnamon quill
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2180.4 kJ / 521.1 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 580.5 mg
Alternatieve recepten
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Tuscan bean soup
40min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1h 30min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min