Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 duck, whole boneless (approx. 1500 g) (see Tips)
- 3 tsp sea salt
- 2 ½ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp dried marjoram
- 100 g brown onion, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 150 g chicken liver, without veins or membranes, cut into 2-3 cm pieces
- 200 g turkey mince, broken into pieces
- 15 pitted prunes
- 40 g breadcrumbs
- 1 egg
- 50 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2509.2 kJ / 597.4 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 51.7 g
- Verzadigd vet
- 16.7 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 704.7 mg
Alternatieve recepten
Duck and cherry salad
45 Min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Moroccan bundt
1 Std. 20 Min
Mixed meat rillettes
4 Std. 10 Min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5óra 15p
Apple and cranberry farro salad
35 Min
Banana sesame cake
4h 20min
Watermelon granita
6óra 15p
Liquid beef stock
3h 20min
Polish crêpes
3 Std. 35 Min