Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cherry Filling
- 40 g cornflour
- 120 g water
-
1000
g frozen pitted cherries
of 1000 g fresh cherries, pitted - 150 g jam sugar
- 30 g lemon juice
- ½ tsp almond extract
Almond Shortcrust Pastry
- 125 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- ½ tsp vanilla bean paste
- ½ tsp almond extract
- 50 g caster sugar
- 1 medium egg
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 100 g ground almonds
Assembly
- 1 medium egg, beaten
Crème Anglaise
- 250 g whole milk
- 1 ½ tsp vanilla bean paste
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 50 g caster sugar
- 10 g cornflour
- 10 g plain flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2262 kJ / 540.6 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 76.2 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 40.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hash Browns
20 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM5)
55min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
Geen beoordelingen
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h
Three-milk Cake
2 Std.
Emmental Gougères
50 min
Gluten-free Raspberry Cream Roulade
25h 40min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Cranberry and Clementine Cookie
25 Min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Strawberry and Raspberry Jam
20 Min