Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cherry Compote
- 250 g frozen pitted dark cherries
- 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, syrup reserved (1 x 425 g tin)
- 1 Tbsp golden caster sugar
- ½ tsp ground cinnamon (optioneel)
- 50 g water
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
Chocolate Swiss Roll
- 4 large eggs
- 100 g golden caster sugar, plus 1 Tbsp for sprinkling
- 80 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder (preferably dark)
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Custard
- 180 g milk chocolate, small pieces or callets
- 500 g milk
- 100 g golden caster sugar
- 20 g cornflour
- 2 large eggs
- 20 g unsalted butter (see tip) (optioneel)
Assembly
- 40 g Kirsch (cherry brandy) (optioneel)
- 300 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2465 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 32.2 g
Alternatieve recepten
Chocolate Fudge Cake
1h
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1h 45min
Custard
15 menit
Caramel Pecan Macarons
2h 15min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Caramel Custard
1h
Profiteroles
2h 15min
Meringue Ghosts
12h 25min
Rainbow Choux Buns
1h 25 min
Diggers
1h 5min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 godz. 40 min