![Black Forest Trifle Black Forest Trifle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B97AC65E-F859-49D9-82D4-51C7D099CC5E/Derivates/f5eef461-6e62-424e-a7c7-07ca306c1bb6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cherry Compote
- 250 g frozen pitted dark cherries
- 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, syrup reserved (1 x 425 g tin)
- 50 g water
- 1 Tbsp golden caster sugar
- ½ tsp ground cinnamon (optioneel)
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
Chocolate Swiss Roll
- 4 large eggs
- 100 g golden caster sugar, plus 1 Tbsp for sprinkling
- 80 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder (preferably dark)
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Custard
- 180 g milk chocolate, small pieces or callets
- 500 g milk
- 100 g golden caster sugar
- 20 g cornflour
- 2 large eggs
- 20 g unsalted butter (see tip) (optioneel)
Assembly
- 40 g Kirsch (cherry brandy) (optioneel)
- 300 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2465 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 32.2 g
Alternatieve recepten
Raspberry Cheesecake
3h 25 min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25 Min
Bramley Apple Shortcake
1 Std. 20 Min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 Std.
Tropical Fruit Orange Cake
2 godz. 40 min
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Peach Pavlova
5h 30min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10 min
Sticky Toffee Sponge Cake
1 Std. 30 Min
Lemon Drizzle Cake
1 Std. 30 Min