Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cherry Compote
- 250 g frozen pitted dark cherries
- 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, syrup reserved (1 x 425 g tin)
- 1 Tbsp golden caster sugar
- ½ tsp ground cinnamon (optioneel)
- 50 g water
- 1 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
Chocolate Swiss Roll
- 4 large eggs
- 100 g golden caster sugar, plus 1 Tbsp for sprinkling
- 80 g self-raising flour
- 20 g cocoa powder (preferably dark)
- 1 pinch fine sea salt
Chocolate Custard
- 180 g milk chocolate, small pieces or callets
- 500 g milk
- 100 g golden caster sugar
- 20 g cornflour
- 2 large eggs
- 20 g unsalted butter (see tip) (optioneel)
Assembly
- 40 g Kirsch (cherry brandy) (optioneel)
- 300 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2465 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 32.2 g
Alternatieve recepten
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Yule Log
3h
Fruit Tart with Camomile Custard
2 Std.
Ultimate Chocolate Cake
2h 15min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 godz. 40 min
Coffee and Walnut Cake
1 Std. 10 Min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2h 10min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 godz.
Sticky Toffee Sponge Cake
1 godz. 30 min
Red Velvet Cake
1 Std. 20 Min