![Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3437AEC2-9B09-4785-B2F1-586F1FB782F0/Derivates/EE30CC37-0823-427F-B04F-DE69E72EDB0B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Cakes
- 80 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 250 g caster sugar
- 1 lemon, zest and juice
- 4 medium eggs
- 240 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 130 g Greek yoghurt
Lemon Curd
- 110 g caster sugar
- 1 - 2 lemons, zest and juice
- 80 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 medium egg
Swiss Meringue
- 3 egg whites, from medium eggs
- 140 g caster sugar
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 Std.
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35 min
Coffee and Walnut Cake
1 godz. 10 min
Pear Frangipane
1h 30min
Bramley Apple Shortcake
1 godz. 20 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2hod. 40min
Cappuccino Cake
2 Std.