Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon Cakes
- 80 g sunflower oil, plus extra for greasing
- 250 g caster sugar
- 1 lemon, zest and juice
- 4 medium eggs
- 240 g self-raising flour
- 1 tsp baking powder
- 130 g Greek yoghurt
Lemon Curd
- 110 g caster sugar
- 1 - 2 lemons, zest and juice
- 80 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 medium egg
Swiss Meringue
- 3 egg whites, from medium eggs
- 140 g caster sugar
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Sticky Toffee Sponge Cake
1h 30min
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2sa
Chocolate Thumbprint Biscuits
3u.
Black Forest Trifle
1sa 45 dk
Fruit Tart with Camomile Custard
2sa
Cappuccino Cake
2sa
Lemon meringue tart
2h 30min
Seriously Lemony Slice
1sa 20 dk
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35min
Apple Crumble Cake
1sa 10 dk
Coffee and Walnut Cake
1sa 10 dk