Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Sponge
- 200 g unsalted butter, soft, plus extra for greasing
- 320 g caster sugar
- 2 large eggs
- 240 g plain flour
- 50 g cocoa powder
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 pinch fine sea salt
- 120 g boiling water
- 120 g milk
- 150 g sour cream
Filling
- 300 g double cream
- 30 g icing sugar
Icing and Decoration
- 240 g fresh mixed berries, cut in pieces if large
- 450 g chocolate fudge icing, homemade (see tip)
- 80 chocolate cigarillos (approx.)
- 120 g fresh mixed berries
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 3177.9 kJ / 759.5 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 100.9 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 20.2 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 468.2 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Fudge Cake
1 Std.
Buttercream icing
5 Min
Buttercream Icing
5 Min
Chocolate Chip Cookies
50 Min
Ombre Cake
2h 10min
Vanilla Sponge Layer Cake
2 Std. 35 Min
Iced Ring Biscuits
1h 10 min
Mini Egg Cupcakes
1 Std.
Chocolate Fudge Icing
5 Min
Victoria Sponge
1h 10 min
Easy Chocolate Cake
1 Std. 15 Min
Red Velvet Cake
1h 20min