![Rhubarb Ice Cream Rhubarb Ice Cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/755E29E6-E025-4539-8665-AF70720472FD/Derivates/8C8E1A77-DAB5-481C-99F6-95269E99FCF1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g whole milk
- 6 egg yolks, from large eggs
-
1
vanilla pod, seeds only
of 1 tsp vanilla bean paste - 400 g double cream
- 250 g caster sugar
- 700 g rhubarb, cut in pieces (3 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2479 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 48.5 g
- Vetten
- 41.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rhubarb Crumble
55min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3 Std. 40 Min
Christmas Bread Sauce
15min
Eggnog Ice Cream
10h 50min
Seedy Marmalade Flapjacks
40min
Custard
15min
Chelsea Buns
1h 30min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Dundee Cake
3h 10 min
Mornay Sauce
15min
Ginger Flapjacks
1h 30min