Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Honey
- 250 g honey (see Tips)
Cake layers
- 100 g walnuts
- 120 g caster sugar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 60 g pouring (whipping) cream
- 1 egg
- 530 g plain flour
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp cocoa powder
- 2 pinches sea salt
Rum
- 120 g water
- 30 g rum
Caramel icing
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 400 g tinned caramel (see Tips)
Assembley
- plain flour, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2260.2 kJ / 540.2 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 136 mg
Alternatieve recepten
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Christmas tiramisu
24h 20min
Baked cherry crumble cheesecake
1 Std. 25 Min
Frangipane cake
1h 45min
Spelt bread
26u.
Triple chocolate layer cake
5 Std. 20 Min
Cheesecakes in jars
4 Std.
Lemon meringue cupcakes
1 Std. 30 Min
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Molten chocolate cake
45min
Chocolate lava pudding
40min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10 min