Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced quail
- 1 cinnamon quill
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 4 cardamom pods
- 1 tsp dried chilli flakes
- 8 quails, legs trussed (see Tips)
- 40 g ghee, softened
Onion and cashew topping
- 30 g ghee
- ½ red onion, cut into thin slices
- 50 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g raw cashews
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3709.6 kJ / 883.3 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 64.3 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 401.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lamb korma
4 godz.
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40 dk
Thai-style fish cakes
30 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1sa
Adobo beef
1 Std. 10 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 dk
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1sa
Dim sum 'Shao mai'
2h
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Coconut lamb curry
2h