![Smoked Indian-spiced quail Smoked Indian-spiced quail](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5c904e04-0d28-4be0-9b9b-5455dfdb0dc8/Derivates/9808bce2-9e7d-4885-9540-744b54a03271.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced quail
- 1 cinnamon quill
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 4 cardamom pods
- 1 tsp dried chilli flakes
- 8 quails, legs trussed (see Tips)
- 40 g ghee, softened
Onion and cashew topping
- 30 g ghee
- ½ red onion, cut into thin slices
- 50 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g raw cashews
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3709.6 kJ / 883.3 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 64.3 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 401.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Thai Prawn Patties
1h 20min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Cheesecake ice cream
3h
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Prawn wontons
2h
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29sa 50 dk
Rum baba
3h
Caribbean stew and steamed rice cups
9 godz. 15 min
Tamarind Pork Curry
35min