Apparaten en Accessoires
Smoked Indian-spiced quail
Voorbereiding 35min
Totaal 3u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
401.1 mg
Eiwitten
70.2 g
Calorieën
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Vetten
64.3 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
24.5 g
Koolhydraten
6.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Embotido
Geen beoordelingen
Pineapple Chicken
1u.
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Pineapple Shortbread
2u.
Hakka Yam Abacus
20min
Halva semifreddo
7u. 30min
Garlic Chili Sauce
30min
Crab briks
35min
Ham and cheese canelé
49u.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Bread pastry
55min
Baked cherry crumble cheesecake
1u. 25min