Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g red peppers, cut into large pieces
- 280 g yellow peppers, cut into large pieces
- 220 g green peppers, cut into large pieces
- 250 g liquid fish stock
- 30 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
- 300 g couscous
- 2 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, adjust to taste
- 350 g water
- 600 g red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)
- 15 g fresh coriander, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Pollock Croquettes with Olives
1 Std. 40 Min
Nectarine Smoothie
5min
Spinach and Cheese Soufflés
35 min
Courgette omelette
40 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1 godz. 15 min
Lentil and mint salad
3hod. 55min