Compatibele versies
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour (approx. 15 g, see tip)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Slow-cooked Veal Stew
2h 10min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Aubergine papeton with tomato coulis
2h
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Chicken with red peppers
1h 5min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 Std. 25 Min
Salmorejo
10min
Cream of red pepper and ginger soup
50 Min