Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g shallots, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp rapeseed oil
- 100 g spring onions, cut in pieces
- 2 slices farmhouse bread, cut in cubes (2 cm)
- 100 g bacon cubes
- 10 g wheat flour
- 1 rabbit, whole, skinless, head removed, cut in pieces
- 100 g dry white wine
- 400 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- 1 bouquet garni
- 420 g water
- 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground pepper
- 600 g new potatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2387 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 26 g
Alternatieve recepten
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 Min
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1sa
Orange curry dressing
10 Min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1sa 30 dk
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3h 25 min
Oriental beef stew with pearl couscous
40 dk
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40 dk
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35 dk
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min
Rabbit stew
1sa
Stuffed zucchini
1 Std. 5 Min