Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 160 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 200 g raw squid rings
- 200 g mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
- 50 g spicy chorizo, cut in thin slices
- 400 g canned whole tomatoes, including juice, roughly chopped
- 1 ½ tsp salt
- 2 pinches saffron threads (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade,
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l) - 350 g white short-grain rice, for soup, 13 min cooking time (see tip)
- 50 g raw prawns, peeled
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Bucatini amatriciana
45 min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Pas d’évaluation
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Pas d’évaluation
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Spicy sea bass (samke harra)
50 min
Chicken with couscous and saffron
1 Std. 15 Min
Clams marinières
30 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min