Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 160 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 200 g raw squid rings
- 200 g mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
- 50 g spicy chorizo, cut in thin slices
- 400 g canned whole tomatoes, including juice, roughly chopped
- 1 ½ tsp salt
- 2 pinches saffron threads (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade,
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l) - 350 g white short-grain rice, for soup, 13 min cooking time (see tip)
- 50 g raw prawns, peeled
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1593 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Kimchi Sauce
20 Min
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Penne pasta with tuna
35 Min
Gnocchi tricolore
35 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Coconut Prawn Soup
45min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45 min