Compatibele versies
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 - 40 g watercress, washed and dried, plus extra for decoration
- 5 - 10 g lemon juice
- 2 tsp fine salt
- 1 tsp ground white pepper
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (3-4 cm)
- 10 - 12 green lettuce leaves
- 500 g sea bass, without head and innards
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 32.55 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 20.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanish Rice
35 Min
Green beans with tomato and parsley
55 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1j
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1j 15 menit
Shrimp stuffed bell peppers
1h 25min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Geen beoordelingen
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1j
Monkfish and prawn soup
1j