Compatibele versies
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
of 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Creamy courgette soup
25 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Spelt and chicken salad
1 Std. 15 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Flour from cereal grains or pulses
5 Min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45 Min
Shrimp stuffed bell peppers
1 godz. 25 min
Creamy carrot and lentil soup
35 Min
Red Lentil Soup
40min
Creamy pea soup
40min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
Red lentil soup with cumin
55min