Compatibele versies
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g carrots, 150 g cut into slices (approx. |5 mm) and 300 g cut into chunks
- 200 g broccoli florets
- 4 fresh salmon fillets (150-180 g each)
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper
- 4 tsp tikka paste
- 50 g red lentils
- ½ lemon, zest only
- 2 cm fresh ginger, sliced
- 100 g onions, cut into quarters
- 1 garlic clove
-
50
g butter, cut in pieces
of 50 g olive oil - 700 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 sprigs fresh coriander, plus some extra leaves to garnish
- 100 g milk
- 4 tsp cream, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2360 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Pea and mint soup
20min
Carrot and Coriander Soup
25min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Red lentil soup with cumin
55 Min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 godz.
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Creamy pea soup
40 min
Monkfish tagine with preserved lemon
1 Std. 35 Min
Smooth fennel and carrot soup
40 min