Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g white Swiss chard, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into small pieces(1 cm)
- 40 g onions, cut into halves
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 600 g water
- 50 g milk
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Cream Soup
25 Min
Carrot Ginger Soup
20min
Smooth fennel and carrot soup
40min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Onion Soup
1 godz.
Watercress and Oat Soup
35 Min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 Min
Creamy pea soup
40min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 Min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 Std. 10 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min