Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 625 g cauliflower florets
- 115 g red bell peppers, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 85 g red onions, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 225 g tomatoes, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 225 g cucumber, peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 30 g extra virgin olive oil
- 45 g balsamic vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- 1 bunch fresh basil leaves, julienned
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 menit
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 menit
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 menit
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 menit
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 Std.
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Waldorf Salad
15 dk
Lentil Salad
35 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min