Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 625 g cauliflower florets
- 115 g red bell peppers, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 85 g red onions, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 225 g tomatoes, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 225 g cucumber, peeled, in pieces (2.5 cm/1 in.)
- 30 g extra virgin olive oil
- 45 g balsamic vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- 1 bunch fresh basil leaves, julienned
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Keto Stuffed Acorn Squash
1 Std. 20 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40 min
Onion Skin Broth
1 Std. 5 Min
Melon Seed Horchata
10min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Salmon Miso Soup
30 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5min