Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g carrots, whole, peeled (1-3 depending on size)
- 25 g shallot, halved, to taste
- 6 sprigs fresh parsley, leaves only
-
40
g sunflower oil
of 40 g vegetable oil - 25 - 30 g apple cider vinegar, to taste
- 20 g lemon juice
- 10 g Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- ¼ - ½ tsp black pepper, ground, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 689 kJ / 164.7 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 350.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Minestrone
45 Min
Chunky Guacamole
10min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Roasted Potato Salad
1h
Plum Clafoutis
Geen beoordelingen
Oven Baked Vegetable Chips
Geen beoordelingen
Creamy Pea Soup
40min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna) Metric
1h 20min
Gluten-free Breakfast Quiche
2 godz. 30 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Festive Baguette
3 godz. 45 min